Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Dr. Oetker - SOS Satele Copiilor, parteneriat pentru speranţă şi bucurie în familie

Dr. Oetker are ca filon principal, adânc sădit în arhitectura brandului, viziunea unei societăţi bazate pe principii tradiţionale, fundamentale. La baza acestei viziuni se află FAMILIA, ca celulă de bază a societăţii tradiţionale, exprimată în comunicare prin sentimentul de BUCURIE DE A FI ACASĂ, generat de putinţa de a oferi celor dragi doar ce este mai bun şi de a primi în schimb recunoştinţa şi gratitudinea acestora.

Pornind de la ideea că, indiferent de religie, statut social, vremuri sau naţionalitate, familia se reuneşte mereu în jurul mesei, Dr. Oetker doreşte ca, în virtutea parteneriatului, să ajute copiii să se bucure de viaţa unei familii normale, unită în jurul bunătăţilor de pe masă, indiferent de momentul zilei sau de ocazie. Prin programe dedicate promovării unei vieţi normale, lipsite de griji, Dr. Oetker are în atenţie sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor şi a celor aproximativ 1000 de beneficiari direcţi.

Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf Internaţional, una dintre cele mai mari organizaţii non-profit din lume. Înfiinţată în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner, acţionează în 132 de ţări, oferind 1800 de programe şi servicii unui număr de peste 1 milion de beneficiari.