Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Musli crocant cu fructe

Musli crocant cu fructe

Prin conţinutul său bogat în fulgi de porumb, fulgi din boabe de ovăz integral, cereale expandate şi bucăţi de fructe atent selecţionate, Vitalis - Musli crocant cu fructe, este un amestec delicios. Prin adăugarea cireşelor de calitate superioară şi afinelor, în acest amestec crocant de cereale, regăsiţi gustul delicios al fructelor.

Vitalis - Musli crocant cu fructe reuneşte calitatea crocantă originală Vitalis cu gustul rafinat de fructe. Amestecul crocant echilibrat al acestui Vitalis, obținut în urma procedeului special de prăjire, face ca fiecare bucăţică să fie o plăcere unică.

Răsfăţaţi-vă cu Vitalis - Musli crocant cu fructe. Adăugaţi pur şi simplu iaurt, brânză de vaci sau lapte proaspăt. Garnisiţi cu nuci, alune sau migdale, după gust. Acest amestec este deosebit de fin!

Ingrediente alergene

În conformitate cu legislația în vigoare, produsele care conțin ingrediente care pot provoca reacții alergice sau alte intoleranțe necesită etichetare specială.

Conform legislației, aceste ingrediente includ:

Cereale care conțin gluten, adică: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora,
crustacee,
ouă
pește,
arahide,
soia,
lapte și produse derivate, inclusiv zahăr din lapte (lactoză),
nuci (migdale, alune, nuci, caju, nuci pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland),
țelina,
muștar,
susan,
dioxid de sulf într-o concentrație mai mare de 10 mg/kg sau 10 mg/l,
lupin,
moluște
și produse derivate.

Mai multe informații despre produs

Capacitate: 300g