Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Rețeta: Ananas prăjit cu înghețată și topping crocant

Deliciu cu ananas

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Ananas prăjit cu înghețată și topping crocant

800 g ananas
1 lingură unt
1 lingură miere

Adițional:

4 cupe înghețată de vanilie
aproximativ 60 g Musli crocant cu ciocolată Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

Pregătirea

Ananasul se curăță de coajă, se taie în patru rondele egale ca grosime și se îndepărtează miezul. Se topește untul într-o tigaie. Rondelele de ananas se călesc în unt și se stropesc cu miere. Se prăjesc întorcându-le mereu de pe o parte pe alta.

Prepararea

Rondelele de ananas se așează pe farfurii de desert sau pe un platou mare de desert. Înghețata de vanilie se aranjează lângă rondelele de ananas, se presară cu musli crocant și se servește imediat.

Informații nutriționale pentru rețeta Ananas prăjit cu înghețată și topping crocant

Per porție / bucată Per 100 g / ml