Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Brioșe cu afine

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Brioșe cu afine

Pentru aluatul All-in:

300 g făină
3 lingurițe rase Praf de copt Dr. Oetker
150 g zahăr
1 plic zahăr vanilat Bourbon
1 praf sare
1 ou
250 ml lapte
4 linguri ulei

Tavă cu 12 forme de briose

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Afinele se aleg, se spală, se scurg foarte bine și se usucă cu un șervețel de bucătărie.

2

Pentru aluat, se amestecă făina cu praful de copt, apoi se cerne într-un vas. Se adaugă zahărul, zahărul vanilat Bourbon, sarea, oul, laptele și uleiul. Se amestecă cu mixerul, folosind paletele de frământat ale acestuia, circa 2 minute, ca să se obțină un aluat omogen.

3

Se încorporează afinele (cele congelate nu se decongelează), folosind o spatulă.

4

Compoziția se toarnă în forma de brioșe (pentru 12 brioșe, unsă, tapetată cu făină). Forma de copt se introduce în cuptor și se coace.

Cuptor electric: 180°C

Cuptor cu aer cald: 160°C

Durată de coacere: aproximativ 30 Min.

5

Brioșele se lasă după coacere încă 10 minute în forma de copt, apoi se scot cu grijă (folosind eventual un cuțit pentru a le desprinde mai bine) și se lasă să se răcească pe un grătar de bucătărie.

Informații nutriționale pentru rețeta Brioșe cu afine

Per porție / bucată Per 100 g / ml