Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Brioșe cu brânză și șuncă

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Brioșe cu brânză și șuncă

Pentru aluat:

1 conservă ciuperci mărunțite (masa scursă 170 g)
100 g bacon
200 g făină
3 lingurițe rase Praf de copt Dr. Oetker
3 ouă
200 ml lapte
½ linguriță sare
piper măcinat
150 g brânză Emmentaler

Tavă cu 12 forme de briose

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pentru aluat, ciupercile se lasă să se scurgă bine pe o sită. Șunca se taie în fâșii.

2

Făina se amestecă cu praful de copt iar apoi se adaugă ouăle, laptele, sarea și piperul. Ingredientele se amestecă folosind mixerul, paletele de frământat, mai întâi la viteză mică, apoi circa 1 minut la viteză mare, până se obține un aluat omogen. Se încorporează brânza, șunca și ciupercile.

3

Aluatul se toarnă în forma de brioșe (unsă, tapetată cu făină) iar forma se introduce în cuptor și se coace.

Cuptor electric: 180°C

Cuptor cu aer cald: 160°C

Durată de coacere: aproximativ 25 Min.

4

Brioșele se lasă în forme, pe un grătar de bucătărie circa 10 minute, apoi se scot și se servesc calde.

Informații nutriționale pentru rețeta Brioșe cu brânză și șuncă

Per porție / bucată Per 100 g / ml