Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Budincă cu condimente și sos de mure

Combinație irezistibilă

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Budincă cu condimente și sos de mure

2 cuișoare
2 boabe de ienupăr
1 foaie de dafin
1 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
40 g zahăr
500 ml lapte

Pentru sos:

500 g mure
zahăr

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Condimentele se pun într-un plic mic de ceai sau într-o hârtie de filtru și se închid bine.

2

Preparare: Conținutul unui plic se amesteca cu 2 linguri de zahar si cu 4 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert alături de condimente. Se ia oala de pe foc, se scot condimentele si se adaugă amestecul preparat. Se pune din nou la fiert, la foc mic cca 1 min. amestecând ușor pana la legarea compoziție. Budinca astfel preparată se toarnă într-un vas, se acoperă suprafața cu o folie și se lasă să se răcească.

3

Între timp se curăță murele. Jumătate din cantitatea de mure se pasează printr-o sită apoi se potrivesc cu zahăr de gust.

4

Budinca rece se amestecă folosind mixerul, paletele de batere, până devine cremoasă apoi se toarnă în cupe desert. Sosul de mure se repartizează egal peste budincă. Restul murelor se așează decorativ deasupra. Înainte de servire, în funcție de preferință, se poate presăra puțin zahăr pudră.

Informații nutriționale pentru rețeta Budincă cu condimente și sos de mure

Per porție / bucată Per 100 g / ml