Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Rețeta: Cozonac Panettone umplut

Cozonac specific brazilian

aprox. 1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Cozonac Panettone umplut

1 plic Praf de înghețată cu gust de vanilie Dr. Oetker
400 ml lapte rece
1 plic Gelatină Dr. Oetker
5 linguri apă
1 linguriță Esență migdale de 38 ml Dr. Oetker
2 Panettone
300 ml lapte condensat sau sos de caramel
100 g cireșe
100 g zmeură
100 g afine
500 g ciocolată (pentru topping)
fructe de pădure pentru decor

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se golește conținutul plicului de praf de înghețată într-un vas de mixare apoi se adaugă laptele.

2

Se bate cu mixerul la viteză mică circa 1 minut apoi la viteză mare încă 4 minute.

3

Gelatina se pregătește conform instrucțiunilor de pe plic.

4

Se adaugă peste spuma de înghețată gelatina și aroma și se încorporează manual.

5

Se păstrează în congelator circa 40 de minute.

6

Se taie capacul panetone-lui. Se scobește la interior pentru a forma o gaură în panetone.

7

Împrăștiați laptele condensat sau sosul de caramel în gaura formată.

8

Amestecați firimiturile de panetone scobite anterior cu fructele și cu crema de înghețată. Umpleți panettonele cu această compoziție.

9

Topiți ciocolata în cuptorul cu microunde și acoperiți panettonele cu ciocolata topită.

10

Decorați cu fructe de pădure.

Informații nutriționale pentru rețeta Cozonac Panettone umplut

Per porție / bucată Per 100 g / ml