Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Rețeta: Crumble de căpșuni – căpșuni calde cu crustă crocantă

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Crumble de căpșuni – căpșuni calde cu crustă crocantă

Pentru umplutură:

500 g căpșuni

Pentru aluatul sfărâmicios:

150 g Musli crocant cu ciocolată Dr. Oetker
75 g unt moale
75 g zahăr
100 g făină de grâu

Adițional:

6 cupe înghețată de vanilie

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Căpșunile se spală, se curăță, se taie în sferturi apoi se repartizează în 6 forme de copt. Cuptorul se preîncălzește.

2

Pentru aluat

Se pun toate ingredientele într-un vas de mixare apoi se amestecă cu mixerul (cu paletele de batere) până ce se obține un aluat sfărâmicios. Acest aluat se repartizează peste căpșunile din formele de copt. Se introduc în cuptor și se coc.

Cuptor electric: 180°C

Cuptor cu aer cald: 160°C

Introducere: central

Durată de coacere: aproximativ 25 Min.

Decorarea

Crumble-ul de căpșuni se servește ideal cald împreună cu înghețata de vanilie.

Informații nutriționale pentru rețeta Crumble de căpșuni – căpșuni calde cu crustă crocantă

Per porție / bucată Per 100 g / ml