Flag

Desert crocant de ciocolată

4 porții
Ușoară
20
Desert crocant de ciocolată: Rețetă delicioasă, textură crocantă, arome intense. O bucurie dulce pentru pasionații de ciocolată.
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
1 plicOriginal Pudding cu gust de ciocolată Dr. Oetker
50 gzahăr
500 mllapte
100 gciocolată cu alune de pădure
1 lingurițăEsență de rom 38 ml Dr. Oetker
200 mlsmântână dulce (32% grăsime)
1 plicÎntăritor de frișcă Dr. Oetker
20 galune mărunțite

Afișare produse

Picture - Original Pudding cu gust de ciocolată Dr. Oetker
Picture - Esență de rom 38 ml Dr. Oetker
Picture - Întăritor de frișcă Dr. Oetker
1

Preparare: Conținutul unui plic se amestecă cu 40 g de zahăr și cu cel puțin 6 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Se ia oala de pe foc si se adaugă amestecul preparat. Se pune din nou la fiert, la foc mic cca 1 min. amestecând ușor pana la legarea compoziție. Budinca astfel preparată se toarnă într-un vas de mixare, se acoperă suprafața cu o folie (ca să nu se formeze o crustă după răcire), apoi se lasă să se răcească. Se mărunțește ciocolata.

2

Se amestecă pudding-ul încă o dată, folosind mixerul, paletele de batere, până când devine cremos. Se încorporează aroma și ciocolata. Smântâna împreună cu întăritorul de frișcă și zahărul se bat spumă tare. Desertul de ciocolată se toarnă în 4 vase de desert (se lasă deoparte 4 linguri). Frișca se repartizează în mijloc, peste budincă iar peste frișcă se adaugă câte o lingură de budincă (din cele puse deoparte). Se presară alune feliate.