Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dulceață de caise cu ceai de fructe

Discret parfumată

aprox. 7 - 8 borcane (250 ml)

grad de dificultate redus 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceață de caise cu ceai de fructe

400 ml apă
750 g caise
150 g morcovi
200 ml suc de mere (din comerț)
3 pliculețe ceai de fructe
1 plic Sare de lămâie Dr. Oetker
500 g zahăr
1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală căpșunile, se lasă să se scurgă, se îndepărtează cozile, se taie mărunt și se cântăresc 600 g. Se procedează la fel cu zmeura și apoi se cântăresc 400 g.

2

Mod de preparare: Fructele, Zahărul vanilinat Bourbon și plicul de Gelfix Super 3:1 amestecat în prealabil cu zahărul, se pun într-o oală și se amestecă până la omogenizare. Se pun la foc moderat, amestecând continuu. Se lasă să fiarbă în clocot 3-5 minute amestecând tot timpul. Se îndepărtează spuma cu o lingură. Se ia oala de pe foc, se umplu borcanele, se sigilează și se lasă 5 minute să se sprijine pe capac.

Informații nutriționale pentru rețeta Dulceață de caise cu ceai de fructe

Per porție / bucată Per 100 g / ml