Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dulceață de căpșuni cu nectarine

Una dintre cele mai aromate și mai apreciate dulcețuri

aprox. 5 borcane (250 ml)

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceață de căpșuni cu nectarine

650 g căpșuni
200 g nectarine
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1 cutie Gelifiant cu fructoză dietetic Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se spală căpşunile, se curăţă şi se mărunţesc, apoi se cântăresc 650 g. Se spală nectarinele, se scot sâmburii şi se taie în cubuleţe şi apoi se cântăresc 200 g.

2

Mod de preparare: Căpşunile, nectarinele şi plicul Finesse coajă de lămâie răzuită Dr. Oetker se pun într-o oală mare, apoi se adaugă Gelifiantul cu fructoză Dietetic, conform instrucţiunilor de pe cutie. Se pun la foc mare şi se fierb, amestecând continuu minim 3 minute. Se spumează, iar apoi se umplu borcanele pregătite în prealabil. Se închid borcanele cu capace cu filet şi se lasă circa 5 minute să stea întoarse cu capacul în jos.

Informații nutriționale pentru rețeta Dulceață de căpșuni cu nectarine

Per porție / bucată Per 100 g / ml