Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Rețeta: Fursecuri cu cacao și scorțișoară

Arome de cacao și scorțișoară pentru clipele de sărbătoare, specific elvețiene

aprox. 40 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri cu cacao și scorțișoară

1 plic Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
300 g migdale răzuite
½ lingură scorțișoară măcinată
2 linguri Cacao Dr. Oetker
300 g zahăr pudră

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt. Se topește glazura de ciocolată apoi se lasă să se răcească puțin. Se bat ușor albușurile și se amestecă cu glazura de ciocolată. Se adaugă migdalele răzuite, scorțișoara măcinată, pudra de cacao și zahărul și se amestecă bine. Pe o suprafață de lucru ușor de tapetată cu zahăr se întinde aluatul obținut într-o foaie cu grosimea de circa 1 cm. Folosind șabloanele preferate se decupează diverse forme care se așază în tava de copt. Se acoperă cu un prosop și se lasă să se usuce peste noapte.

2

În ziua următoare, se preîncălzește cuptorul cu încălzire sus-jos la 220°C (cuptorul cu aer cald la 200°C). Se introduce tava în cuptor și se coace timp de circa 5-7 minute. Se lasă să se răcească. Se păstrează într-un loc uscat și răcoros.

Informații nutriționale pentru rețeta Fursecuri cu cacao și scorțișoară

Per porție / bucată Per 100 g / ml