Flag

Fursecuri cu cremă Nougat

despre 50 bucăți
Ușoară
60
Fursecuri cu cremă Nougat: Delicate și bogate în gust, un desert divin pentru a satisface pofta de dulce.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Puteţi adăuga în umplutură şi migdale.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
225 gfăină
1 linguriță rasăPraf de copt Dr. Oetker
60 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1ou
100 gunt sau margarină moale
Pentru umplutură
100 galune de pădure
400 gCremă Nougat cu nuci
100 gunt
Pentru decorare
3 plicuriGlazură ciocolată neagră Dr. Oetker
50 gciocolată albă

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
1

Tava de copt se tapetează cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.

2

Făina se amestecă cu praful de copt într-un vas înalt. Se adaugă restul ingredientelor apoi se amestecă totul cu mixerul (cu paletele de frământat), la viteză mică, apoi se continuă la viteză mare, până ce se obține un aluat omogen căruia i se dă forma unei sfere. Aluatul se întinde până ce se obține o foaie de cca. jumătate de centimetru grosime. Din această foaie se taie rondele cu diametrul de cca. 4 cm. Acestea se așază în tava de copt, se introduc în cuptor și se coc pe grătarul din mijloc.

Durată de coacere: despre 14 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

3

Fursecurile se lasă cu hârtia de copt pe un grătar de bucătărie ca să se răcească.

4

Umplutura: Alunele se prăjesc într-o tigaie, fără ulei, până ce capătă culoarea brun – aurie apoi se lasă pe o farfurie la răcit. Untul și crema Nougat se pun într-o oală și sub amestecare continuă, se topesc cu grijă, la foc mic, până când se obține o masă cremoasă. Crema se pune într-o pungă mare care se taie la un colț și cu poșul astfel confecționat, se pune crema pe rondelele coapte sub forma unor inele. În mijloc se așază câte o alună. Se lasă în repaus, la rece, cca. 30 de minute.

5

Decor: Glazura se pregătește conform indicațiilor de pe ambalaj, se taie plicul la un colț și cu glazura se decorează fursecurile, în așa fel încât aluna din mijloc să rămână vizibilă. Frusecurile se păstreză la temperatura camerei pentru ca glazura să se întărească. Ciocolata albă tăiată mărunt se topește pe baie de apă, la foc mic. Se taie un colț mic al pungii și se decorează fursecurile cu glazură albă.

  • Puteţi adăuga în umplutură şi migdale.