Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Rețeta: Fursecuri cu migdale

Rețetă ungurească delicioasă de sărbători

60 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri cu migdale

Pentru aluat:

500 g făină de grâu tip 1050
2 lingurițe Praf de copt Dr. Oetker
250 g zahăr pudră
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
2 ouă (mărime medie)
200 g unt sau margarină moale
100 g fulgi de migdale
1 plic Condiment pentru turtă dulce
1 praf sare

Mod de preparare

Mod de preparare

1

De pregătit în prealabil

Se preîncălzește cuptorul. Se tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt.

2

Pentru aluat

Se amestecă făina și praful de copt apoi se cern într-un castron. Se adaugă restul ingredientelor apoi se amestecă laolaltă cu un mixer de bucătărie cu paletele de frământare, la început cu viteză mică, apoi cu viteza cea mai mare până ce se obține un aluat neted. Aluatul se acoperă și se lasă în repaus într-un loc răcoros, circa 30 de minute. Aluatul se împarte în mai multe porții care se frământă și se întind în foi cu grosimea de circa 3 mm. Cu un cuțit ascuțit sau cu un șablon de decupare se decupează bucăți de 7x5 cm care se decorează după dorință. Se pot folosi și șabloane mai mici, iar decorațiunile astfel obținute se așază peste fursecuri. Se pun fursecurile în tava de copt și se coc pe grătarul din mijloc al cuptorului.

Cuptor electric: aprox. 180°C

Cuptor cu aer cald: aprox. 160°C

Introducere: central

Durată de coacere: aproximativ 10 - 12 Min.

3

Fursecurile coapte se lasă pe hârtia de copt, pe un grătar de bucătărie ca să se răcească.

Informații nutriționale pentru rețeta Fursecuri cu migdale

Per porție / bucată Per 100 g / ml