Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Fursecuri cu scorțișoară

Aromă de sărbătoare

aprox. 50 bucăți

grad de dificultate redus 60 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri cu scorțișoară

Pentru aluat:

250 g făină
1 vârf de cuțit Praf de copt Dr. Oetker
100 g zahăr pudră
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 ou
100 g unt sau margarină moale
2 lingurițe scorțișoară

Pentru decorare:

ornamente din zahăr multicolore

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Mod de preparare: Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul.

2

Aluat: Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixat. Se adaugă restul ingredientelor și se prelucrează totul, folosind mixerul, mai întâi la viteză mică, apoi la viteză mare, până se obține un aluat omogen. Se întinde aluatul (grosime cca. 3 mm), iar cu ajutorul formelor pentru prăjituri se decupează fursecurile. Se așază fursecurile în tava de copt.

Cuptor electric: 200°C

Cuptor cu aer cald: 180°C

Durată de coacere: aproximativ 8 Min.

Fursecurile se lasă la răcit pe un blat de bucătărie, fără a îndepărta hârtia de copt.

3

Decor: Se decorează fursecurile, în funcție de preferințe, cu ornamentele colorate.

Informații nutriționale pentru rețeta Fursecuri cu scorțișoară

Per porție / bucată Per 100 g / ml