Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Rețeta: Fursecuri cu unt: coronițe de vanilie

Fursecuri daneze pentru sărbătorile de iarnă

aprox. 30 - 40 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Fursecuri cu unt: coronițe de vanilie

250 g făină
1 baton Păstaie vanilie Bourbon Dr. Oetker
200 g zahăr
50 g migdale felii
1 ou

Mod de preparare

Mod de preparare

Se amestecă făina cu pasta de vanilie și cu zahărul. Se mărunțește untul peste făină, se adaugă migdalele și oul și se amestecă laolaltă până ce se obține o compoziție omogenă. Compoziția se toarnă într-un poș cu orificiu stelat și se repartizează sub forma unor coronițe în tava de copt tapetată în prealabil cu hârtie de copt. Tava se păstrează în frigider pentru circa o oră sau 15-20 de minute în congelator pentru a împiedica aluatul să se întindă în timpul coacerii. Se coace în mijlocul cuptorului pentru circa 7-8 minute la 225°C (cuptor tradițional) sau la 210°C (cuptor cu aer cald). După coacere, coronițele se lasă să se răcească pe un grătar de bucătărie. Se păstrează în doze metalice închise.

Informații nutriționale pentru rețeta Fursecuri cu unt: coronițe de vanilie

Per porție / bucată Per 100 g / ml