Flag

Fursecuri semilună de vanilie

despre 100 bucăți
Ușoară
60
Fursecuri semilună vanilie: forme delicate, gust rafinat. Bucură-te de aromele subtile într-un desert delicios și atrăgător.
Descoperă fursecurile semilună de vanilie, o combinație sublimă de formă și gust. Textura lor fragedă și aromele subtile de vanilie se împletesc pentru a oferi o experiență gustativă de neuitat. Fiecare mușcătură te duce într-o călătorie a gusturilor delicate și rafinate. Savurează aceste delicii...
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
250 gfăină
1 vârf de cuțitPraf de copt Dr. Oetker
125 gzahăr
3gălbenușuri
200 gunt sau margarină
125 gmigdale curățate de coajă și mărunțite
Pentru decorare
50 gzahăr pudră
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker

Pregătirea aluatului pentru fursecurile semilună de vanilie

Se amestecă făina cu praful de copt apoi se cerne amestecul într-un vas de mixare. Se adaugă zahărul, zahărul vanilinat, gălbenușurile, untul sau margarina și migdalele. Se amestecă folosind mixerul cu paletele de frământat, la început scurt, la viteză mică apoi la viteza maximă până ce se obține un aluat omogen. Aluatul obținut se frământă pe o suprafață de lucru până ce capătă un aspect omogen, neted. Dacă devine lipicios se păstrează în frigider pentru un timp. Se formează din aluat mici rulouri (cârnăciori) de grosimea unui stilou. Se taie în bucăți lungi de 5-6 cm care se apasă ușor la capete și se îndoaie sub forma unei semilune. Se așează în tava de copt.

Durată de coacere: despre 10 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 170 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C


Decorarea fursecurilor semilună de vanilie

Se cerne zahărul pudră, se amestecă cu zahărul vanilinat și se presară peste frusecurile calde.