Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Rețeta: Înghețată crocantă cu căpșuni

Căpșuni, busuioc și frișcă rece

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată crocantă cu căpșuni

300 kg căpșuni
aproximativ 15 frunze de busuioc
aproximativ 80 g zahăr
aproximativ 2 linguri zeamă de Limette
200 g smântână dulce, de frișcă, rece
100 ml lapte
80 g Musli crocant cu ciocolată Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Căpșunile se spală, se curăță apoi se taie mărunt. Frunzele de busuioc se spală.

2

Prepararea

Căpșunile, frunzele de busuioc, zahărul și zeama de Limette se pun într-un vas de mixare și se pasează. Se adaugă smântâna și laptele și se pasează. Compoziția se congelează, ideal într-o mașină de înghețată (atenție la instrucțiunile specifice de utilizare). Compoziția se poate congela și într-un bol, circa 3 ore, însă cu amestecare din când în când. Se încorporează musli-ul apoi se lasă încă o oră la congelat. Înghețata trebuie scoasă din frigider cu circa 30 de minute înainte de servire.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată crocantă cu căpșuni

Per porție / bucată Per 100 g / ml