Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Înghețată cu fursecuri albastră marmorată

Înghețată de vanilie cu afine și biscuiți

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată cu fursecuri albastră marmorată

Pentru rețeta de înghețată cu fursecuri albastră marmorată:

aproximativ 70 g fursecuri
250 ml lapte rece (de la frigider)
1 plic Praf de înghețată cu gust de vanilie Dr. Oetker
4 linguri dulceață de fructe de pădure sau de afine
250 g afine

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Fursecurile se mărunțesc grosier.

2

Prepararea

Laptele rece se toarnă într-un vas de mixare. Se adaugă praful de înghețată și se amestecă scurt, cu un mixer cu paletele de batere, la viteză mică. Apoi se bate 3 minute la viteza cea mai mare. În continuare se încorporează scurt dulceața și apoi fursecurile mărunțite. Crema de înghețată se transferă într-un recipient de congelare, se acoperă și se păstrează în congelator, cel puțin 4 ore la -18C.

3

Decorarea

Afinele se aleg și se spală. Înghețata se lasă înainte de servire cel puțin 10 minute la temperatura camerei. Se porționează apoi și se presară deasupra afinele.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată cu fursecuri albastră marmorată

Per porție / bucată Per 100 g / ml