Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Rețeta: Înghețată cu musli și căpșuni marinate

Desert proaspăt, cu fructe și cu înghețată de vanilie cu musli

aprox. 6 porții

grad de dificultate redus 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată cu musli și căpșuni marinate

aproximativ 75 g Musli Crocant cu fructe Dr. Oetker
6 cupe înghețată de vanilie
500 g căpșuni
5 linguri suc de portocale
aproximativ 25 g zahăr

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Prepararea

Înghețata cu musli: Se pune musli-ul într-un vas de mixare. Cupele de înghețată se tăvălesc (una câte una) prin musli apoi se congelează din nou.

Căpșunile marinate: Căpșunile se spală, se curăță și se taie în sferturi. Se amestecă apoi cu sucul de portocale și cu zahărul.

Decorarea

Imediat înainte de servire, se aranjează pe un platou căpșunile marinate și bilele de înghețată.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată cu musli și căpșuni marinate

Per porție / bucată Per 100 g / ml