Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Înghețată de caramel cu brioșe

Înghețată de ciocolată cu brioșe și bucăți moi de caramel

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată de caramel cu brioșe

Pentru rețeta de înghețată de caramel cu brioșe:

75 g bomboane cu iaurt și caramel (circa 6 bucăți)
Mix Muffins ciocolată Dr. Oetker
250 ml lapte rece
1 plic Praf de înghețată cu gust de ciocolată Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătirea

Bomboanele cu iaurt și caramel se toacă fin. Brioșele se desprind din formă. Se decupează 4 inimi (diametru de circa 7 cm) apoi restul se fărâmițează mărunt. Inimioarele decupate se păstrează până la servire într-un recipient închis la rece.

2

Prepararea

Laptele rece se toarnă într-un vas de mixare. Se adaugă praful de înghețată și se amestecă scurt, cu un mixer cu paletele de batere, la viteză mică. Apoi se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează firmiturile de brioșă și bomboanele tocate. Crema se transferă într-un recipient de congelare, se acoperă și se păstrează în congelator, cel puțin 4 ore la -18C.

3

Decorarea

Înghețata se lasă înainte de servire cel puțin 10 minute la temperatura camerei. Se așează câte o inimioară de brioșă pe o farfurie de desert și alături se pune câte o porție de înghețată.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată de caramel cu brioșe

Per porție / bucată Per 100 g / ml