Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Înghețată de ciocolată cu portocale

Înghețată, gem de portocale și multă savoare!

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată de ciocolată cu portocale

Pentru rețeta de înghețată de ciocolată cu portocale :

250 ml lapte rece
1 plic Praf de înghețată cu gust de ciocolată Dr. Oetker
60 g gem de portocale

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Prepararea

Laptele rece se toarnă într-un vas de mixare. Se adaugă praful de înghețată și se amestecă scurt, cu un mixer cu paletele de batere, la viteză mică. Apoi se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează scurt gemul de portocale. Înghețata se transferă într-un recipient de congelare, se acoperă și se păstrează în congelator, cel puțin 4 ore la -18C.

2

Decorarea

Înghețata se lasă înainte de servire cel puțin 10 minute, la temperatura camerei. Se porționează și se decorează după dorință.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată de ciocolată cu portocale

Per porție / bucată Per 100 g / ml