Flag

Înghețată de ciocolată dublu delicioasă

4 porții
Ușoară
20
Apogeul plăcerii pentru iubitorii de înghețată de ciocolată
Îmbogățește-ți experiența gustativă cu o înghețată de ciocolată absolut delicioasă! Îţi propunem o călătorie în lumea senzuală a ciocolatei, cu note răcoritoare de îngheţată. Textura catifelată a îngheţatei și aroma intensă a ciocolatei te vor cuceri din prima clipă.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Rețeta este la fel de delicioasă și cu glazură albă de ciocolată.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru rețeta de înghețată de ciocolată
despre 14 buc.praline de ex. praline cu nuci sau alune
50 gGlazură ciocolată neagră Dr. Oetker
250 mllapte rece
1 plicPraf de înghețată cu gust de ciocolată Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker
1

Pregătire praline

Se pun deoparte pentru decorare circa 4 praline. Glazura și restul pralinelor se toacă grosier.

2

Prepararea înghețatei

Laptele rece se toarnă într-un vas de mixare. Se adaugă praful de înghețată și se amestecă scurt, cu un mixer cu paletele de batere, la viteză mică. Apoi se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează scurt glazura și pralinele tocate. Crema se transferă într-un recipient de congelare, se acoperă și se păstrează în congelator, cel puțin 4 ore la -18C.

3

Decorarea înghețatei de ciocolată

Înghețata se lasă înainte de servire cel puțin 10 minute, la temperatura camerei. Se porționează și se decorează cu restul de praline și, după dorință, cu fructe proaspete.

  • Rețeta este la fel de delicioasă și cu glazură albă de ciocolată.