Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Înghețată de vanilie cu sărut de zmeură

Înghețată de vanilie cu dulceață de zmeură și zmeură proaspătă

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată de vanilie cu sărut de zmeură

Pentru rețeta de înghețată de vanilie cu sărut de zmeură:

250 ml lapte rece
1 plic Praf de înghețată cu gust de vanilie Dr. Oetker
4 linguri dulceață de zmeură
125 g zmeură
frunze de mentă

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Prepararea

Laptele rece se toarnă într-un vas de mixare. Se adaugă praful de înghețată și se amestecă scurt, cu un mixer cu paletele de batere, la viteză mică. Apoi se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează scurt dulceața de zmeură. Înghețata se transferă într-un recipient de congelare, se acoperă și se păstrează în congelator, cel puțin 4 ore la -18C.

2

Decorarea

Zmeura se alege. Menta se spală, se usucă și se toacă fin. Înghețata se lasă înainte de servire cel puțin 10 minute la temperatura camerei. Se porționează și se decorează cu fructele proaspete și cu menta tocată.

Informații nutriționale pentru rețeta Înghețată de vanilie cu sărut de zmeură

Per porție / bucată Per 100 g / ml