Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Inimioarele iubirii

Irezistibil de bune

14 porții

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Inimioarele iubirii

Pentru aluat:

240 ml apă
60 g unt
1 praf sare
1 lingură zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
160 g făină
4 ouă

Pentru cremă:

2 plicuri Cremă pentru prăjituri cu gust de fructe de pădure Dr. Oetker
500 ml lapte
6 - 8 linguri zahăr pudră

Pentru decorare:

1 lingură rasă zahăr pudră

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pentru prepararea aluatului se fierbe într-un castron apa, untul, sarea, zahărul și zahărul vanilinat. Se ia vasul de pe foc, se adăugă făina, apoi se amestecă până la obținerea unui aluat omogen care nu se mai lipește de marginea castronului. Se pune aluatul într-un bol și se încorporează ouăle amestecând cu mixerul electric la treapta cea mai mare de viteză, până când compoziția devine omogenă.

2

Se pune aluatul în poșul având montat tubul neted, și în tava tapetată cu hârtie de copt se formează inimioare (diametru de circa 8 cm). Se introduce tava în cuptorul preîncălzit și se coace.

Cuptor electric: 190°C

Cuptor cu aer cald: 170°C

Durată de coacere: 30 Min.

3

Inimioarele se lasă să se răcească, apoi se taie în două jumătăți.

4

Pișcoturile se înmoaie în laptele amestecat cu esența de rom, apoi crema se prepară conform instrucțiunilor de pe plic și cu ajutorul unui poș se repartizează între cele 2 jumătăți de inimioare.

5

Înainte de servire inimioarele se decoreaza cu zahăr pudră.

Informații nutriționale pentru rețeta Inimioarele iubirii

Per porție / bucată Per 100 g / ml