Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Orez cu lapte, vanilie și căpșuni

O gustare ușoară

aprox. 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Orez cu lapte, vanilie și căpșuni

500 ml lapte
1 plic Orez desert cu gust de vanilie Dr. Oetker
250 g căpșuni
200 g Spumă pentru deserturi cu gust de Frișcă Dr. Oetker
1 lingură fulgi de migdale

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Se pun la fiert 500 ml lapte. Se ia vasul de pe foc și se adaugă în ploaie conținutul plicului, amestecând ușor și continuu cu ajutorul telului. Se pune din nou la fiert la foc mic timp de 1 minut amestecând ușor și continuu. Se lasă deoparte vasul acoperit timp de 10 min. Căpșunile se spală, se curăță și se taie mărunt.

2

Preparare: Se bate frișca spumă tare. Orezul răcit se mai amestecă o dată, apoi se încorporează frișca. Jumătate din cantitatea de căpșuni se încorporează în desert apoi desertul se toarnă în cupe desert. Restul de fructe se presară deasupra. În funcție de preferință se pot prăji migdalele într-o tigaie și după ce se răcesc se pot presăra peste desert.

Informații nutriționale pentru rețeta Orez cu lapte, vanilie și căpșuni

Per porție / bucată Per 100 g / ml