Flag

Pizza

2 bucăți
Medie
40
Pizza proaspătă și delicioasă, cu toppinguri gustoase.
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
50 gunt sau margarină moale
250 gfăină
1 plicDrojdie Dr. Oetker
125 mllapte călduț
1 prafsare
Pentru umplutură
175 gsalam feliat
4roșii
1ardei gras roșu
100 - 150 gbrânză Emmentaler
1 prafsare
piper măcinat
rozmarin
cimbru

Afișare produse

Picture - Drojdie Dr. Oetker
1

Pentru aluat, se topește într-un vas untul sau margarina și se lasă să se răcească.

2

Făina se amestecă cu drojdia, apoi se adaugă laptele, untul sau margarina și sarea.

3

Ingredientele se amestecă cu mixerul, folosind paletele de frământat, la început la viteză mică, apoi 5 minute la viteză mare, până ce se obține un aluat omogen. Aluatul acoperit se lasă la dospit, la loc cald, până ce își mărește vizibil volumul (circa 15 de minute).

4

Aluatul se scoate din vas și se mai frământă puțin pe un blat de bucătărie, tapetat în prealabil cu făină. Apoi se întinde într-o foaie de formă rotundă și se așază în forma de copt (unsă, Ø 28 cm). Se înțeapă aluatul cu o furculiță în mai multe locuri.

5

Pentru umplutură, se taie în sferturi feliile de salam iar roșiile si ardeiul fâșii.

6

Cele trei ingrediente se distribuie alternativ peste aluat. Apoi se rade și se presară brânza Emmentaler. După gust, se presară sare, piper, rozmarin și cimbru. Pizza se lasă încă o dată la dospit, la loc cald, (circa 15 minute), apoi se introduce în cuptor și se coace.

Durată de coacere: despre 30 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 200 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

7

Pizza de scoate din tavă și se servește caldă.