Flag

Plăcintă cu fructe

1 bucată
Medie
40
Un desert aromat
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru firimituri
200 gfăină
100 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
100 gunt moale
Pentru aluat
150 gunt moale
150 gzahăr
1 pliczahăr vanilat Bourbon
4ouă
100 gfăină
50 gAmidon alimentar Gustin Dr. Oetker
1 linguriță rasăPraf de copt Dr. Oetker
1 lingurițăcoajă rasă de lamâie
Pentru umplutură
500 gbrânză dulce
50 gzahăr
1 lingurițăEsență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
suc de lămâie
100 mllapte
1 kgfructe din compot (piersici, caise)
1 vârf de cuțitscorțișoară
Pentru decorare
1 lingură rasăzahăr pudră

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Esență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
1

Pentru prepararea firimiturilor se frământă într-un castron făina, zahărul, zahărul vanilinat și untul.

2

Prepararea aluatului: cu ajutorul unui mixer se amestecă untul cu zahărul, zahărul vanilinat și se adaugă treptat ouăle amestecând continuu. Se amestecă făina cu praful de copt și amidonul apoi se încorporează ușor împreună cu coaja de lămâie în vasul de mixer. Aluatul obținut se întinde în tava de copt și se pune la cuptor.

Durată de coacere: 10 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

3

Pentru prepararea umpluturii: se amestecă brânza dulce cu zahărul, esența de vanilie, sucul de la o jumătate de lămâie și laptele folosind mixerul la treapta medie de viteză, până la obținerea unei compoziții omogene. Se întinde crema peste aluatul copt, iar deasupra se așează fructele tăiate în jumătăți. Deasupra se presară zahărul pudră și firimiturile și se introduce tava încă o dată la cuptor.

Durată de coacere: 30 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C