Pentru prepararea firimiturilor se frământă într-un castron făina, zahărul, zahărul vanilinat și untul.
Prepararea aluatului: cu ajutorul unui mixer se amestecă untul cu zahărul, zahărul vanilinat și se adaugă treptat ouăle amestecând continuu. Se amestecă făina cu praful de copt și amidonul apoi se încorporează ușor împreună cu coaja de lămâie în vasul de mixer. Aluatul obținut se întinde în tava de copt și se pune la cuptor.
Durată de coacere: 10 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Pentru prepararea umpluturii: se amestecă brânza dulce cu zahărul, esența de vanilie, sucul de la o jumătate de lămâie și laptele folosind mixerul la treapta medie de viteză, până la obținerea unei compoziții omogene. Se întinde crema peste aluatul copt, iar deasupra se așează fructele tăiate în jumătăți. Deasupra se presară zahărul pudră și firimiturile și se introduce tava încă o dată la cuptor.
Durată de coacere: 30 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:40 Medie1 bucată