Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Pudding de vanilie cu coacăze și miere

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pudding de vanilie cu coacăze și miere

1 plic Premium Pudding Vanilie Bourbon Dr. Oetker
500 ml lapte
coacăze
miere
scorțișoară

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Mod de preparare: Conținutul plicului de pudding se amestecă cu 2-3 linguri de zahăr și cu 4 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Laptele fiert se ia de pe foc și se adaugă amestecul preparat. Se pune din nou la fiert, la foc mic cca 1 min. amestecând ușor până la legarea compoziție. Budinca fierbinte se toarnă în cupe desert și se lasă să se răcească.

2

Se adaugă coacăze sau alte fructe proaspete, peste ele se toarnă puțină miere și se presară puțină scorțișoară.

Informații nutriționale pentru rețeta Pudding de vanilie cu coacăze și miere

Per porție / bucată Per 100 g / ml