Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Pudding de vanilie cu coacăze și miere

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Pudding de vanilie cu coacăze și miere

1 plic Premium Pudding Vanilie Bourbon Dr. Oetker
500 ml lapte
coacăze
miere
scorțișoară

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Mod de preparare: Conținutul plicului de pudding se amestecă cu 2-3 linguri de zahăr și cu 4 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Laptele fiert se ia de pe foc și se adaugă amestecul preparat. Se pune din nou la fiert, la foc mic cca 1 min. amestecând ușor până la legarea compoziție. Budinca fierbinte se toarnă în cupe desert și se lasă să se răcească.

2

Se adaugă coacăze sau alte fructe proaspete, peste ele se toarnă puțină miere și se presară puțină scorțișoară.

Informații nutriționale pentru rețeta Pudding de vanilie cu coacăze și miere

Per porție / bucată Per 100 g / ml