Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Aroma anotimpurilor

Tot ce este mai bun

Pentru ca din fructe şi legume să se ajungă la comori făcute în casă, nu trebuie să lipsească un anumit ingredient - calitatea - deoarece fructele cele mai frumoase se transformă foarte simplu în cea mai plăcută dulceaţă numai cu reţetele corecte şi cu ingredientele corespunzătoare. De aceea toate reţetele din Laboratorul de testări Dr. Oetker sunt elaborate şi verificate cu atenţie de profesionişti, iar produsele noastre de conservare se caracterizează dintotdeauna printr-o reuşită garantată. 

Conform filozofiei noastre: “Calitatea e cea mai bună reţetă”.

Gelfix Clasic

Doriţi să preparaţi o dulceaţă dar nu aveţi destulă experienţă? Acum, datorită conservanţilor Dr. Oetker, experienţa în bucătărie contează din ce în ce mai puţin, iar dulceţurile se prepară mult mai uşor şi repede. Gelfix Clasic, ingredientul ideal, face ca fructele să îşi păstreze toate calităţile naturale: formă, culoare, gust şi vitamine. Pentru că dulceaţa trebuie să fiarbă doar 1 minut şi se încheagă rapid.

Pikant fix iute & Pikant fix dulce-acrişor

Pentru conservarea legumelor, alegeţi cea mai scurtă cale: Pikant fix iute sau dulce-acrişor. Cu Pikant fix se obţin întotdeauna cele mai bune murături în oţet iar legumele îşi păstreză proprietăţile naturale: consistenţă şi vitamine. 

Sare de lămâie & Conservant

Micii specialişti cu putere mare de acţiune! Sarea de lămâie de la Dr. Oetker ajută la gelifiere, accentuează şi rafinează gustul dulceţurilor, gemurilor sau jeleurilor.

Conservantul Dr. Oetker împiedică mucegăirea sau fermentaţia nedorită a legumelor şi fructelor.

Vă recomandăm să încercaţi toate reţetele prezentate în acest caiet. Totul va fi uşor, aşa cum v-am promis.

După ce veţi prepara reţetele, veţi vedea cât de des vă vor vizita prietenii!

Succes!