Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

O reţetă - multă fantezie

Sfaturi practice de la Dr. Oetker

Adăugarea unor ingrediente precum alunele de pădure, migdalele sau boabele de muştar, reduce termenul de valabilitate al dulceţurilor.

Căpşunile: nu spălaţi căpşunile şi mai ales zmeura sau murele sub jetul de apă, pentru a nu-şi pierde aroma şi sucul. Dr. Oetker îţi recomandă să acorzi atenţie modului în care le speli.

Mango: fructul moale este copt. Culoarea nu îţi indică cât de copt este fructul, putând fi înşelătoare. Surprinzător, dar fructele verzi-maronii sunt mai dulci decât cele galben-roşiatice. Fructele de mango nu trebuie să aibă pete negre. Nu ţineţi fructele la frigider ca să nu-şi piardă aroma.