Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

O reţetă - multă fantezie

Sfaturi practice de la Dr. Oetker

Adăugarea unor ingrediente precum alunele de pădure, migdalele sau boabele de muştar, reduce termenul de valabilitate al dulceţurilor.

Căpşunile: nu spălaţi căpşunile şi mai ales zmeura sau murele sub jetul de apă, pentru a nu-şi pierde aroma şi sucul. Dr. Oetker îţi recomandă să acorzi atenţie modului în care le speli.

Mango: fructul moale este copt. Culoarea nu îţi indică cât de copt este fructul, putând fi înşelătoare. Surprinzător, dar fructele verzi-maronii sunt mai dulci decât cele galben-roşiatice. Fructele de mango nu trebuie să aibă pete negre. Nu ţineţi fructele la frigider ca să nu-şi piardă aroma.