Flag

Dulceață de zmeură și căpșuni

despre 5 borcane
Ușoară
40
Dulceaţa de zmeură și căpșuni, un duo clasic reinventat pentru momentele de răsfăț
Experimentaţi combinația perfectă de zmeură și căpșuni în această dulceață! Coaja rasă de lămâie aduce un plus de rafinament şi un gust autentic. Această rețetă transformă fructele de vară într-un festin aromat și colorat, perfect pentru masa de dimineață, deserturile de peste zi sau pentru a fi ...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Puteți prepara dulceața cu 25 ml de îndulcitor lichid în locul zahărului. În acest caz, puneți toate ingredientele de la început în vas și amestecați.
Recipe Tips
Pentru o probă de gelificare, puneți 1-2 lingurițe de masă de fructe fierbinte pe o farfurie răcită. Dacă se încheagă înseamnă că și restul compoziției se va închega la fel. Dacă doriți o consistență mai tare, amestecați în piureul de fructe un plic de sare de lămâie Dr. Oetker și fie repetați proba.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru: dulceață de zmeură și căpșuni
600 gzmeură
400 gcăpșune
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1 plicGelfix 3:1 Dr. Oetker
350 gzahăr

Afișare produse

Picture - Gelfix 3:1 Dr. Oetker
1

Pregătire

Se spală și se curăță fructele.

2

Preparare dulceață de zmeură și căpșuni

Se pun fructele și Finesse-ul într-un vas. Se amestecă zahărul cu Gelfixul, se toarnă peste fructe și se amestecă bine. Amestecul se aduce la punctul de fierbere, la foc mare, amestecând continuu. Se fierbe în clocot timp de trei minute, sub amestecare continuă. Dacă e nevoie, se ia spuma eventual formată, apoi imediat se toarnă în borcane umplându-le până la margine. Borcanele se închid cu capace Twist-off, se răstoarnă pe capac și se lasă astfel circa 5 minute.

  • Puteți prepara dulceața cu 25 ml de îndulcitor lichid în locul zahărului. În acest caz, puneți toate ingredientele de la început în vas și amestecați.
  • Pentru o probă de gelificare, puneți 1-2 lingurițe de masă de fructe fierbinte pe o farfurie răcită. Dacă se încheagă înseamnă că și restul compoziției se va închega la fel. Dacă doriți o consistență mai tare, amestecați în piureul de fructe un plic de sare de lămâie Dr. Oetker și fie repetați proba.