Flag

Orez cu lapte, vanilie și căpșuni

despre 4 porții
Ușoară
20
Deliciu clasic: orez cu lapte, vanilie și căpșuni. Aromele dulci se împletesc într-o experiență răsfățătoare și rafinată.
Savurează un desert reconfortant și elegant: orez cu lapte, vanilie și căpșuni proaspete. Gustul dulce al orezului cu nuanțele subtile de vanilie se completează perfect cu explozia de prospețime oferită de căpșuni. O combinație clasică, dar mereu seducătoare, ce încântă simțurile în fiecare lingu...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Puteți înlocui căpșunile cu fructe de sezon .
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente pentru orez cu lapte, vanilie și căpșuni
500 mllapte
1 plicOrez desert cu gust de vanilie Dr. Oetker
250 gcăpșune
200 gSpumă pentru deserturi cu gust de Frișcă Dr. Oetker
1 lingurăfulgi de migdale

Afișare produse

Picture - Orez desert cu gust de vanilie Dr. Oetker
Picture - Spumă pentru deserturi cu gust de Frișcă Dr. Oetker
1

Pregătirea orezului cu lapte, vanilie și căpșuni

Se pun la fiert 500 ml lapte. Se ia vasul de pe foc și se adaugă în ploaie conținutul plicului, amestecând ușor și continuu cu ajutorul telului. Se pune din nou la fiert la foc mic timp de 1 minut amestecând ușor și continuu. Se lasă deoparte vasul acoperit timp de 10 min. Căpșunile se spală, se curăță și se taie mărunt.

2

Prepararea orezului cu lapte, vanilie și căpșuni

Se bate frișca spumă tare. Orezul răcit se mai amestecă o dată, apoi se încorporează frișca. Jumătate din cantitatea de căpșuni se încorporează în desert apoi desertul se toarnă în cupe desert. Restul de fructe se presară deasupra. În funcție de preferință se pot prăji migdalele într-o tigaie și după ce se răcesc se pot presăra peste desert.

  • Puteți înlocui căpșunile cu fructe de sezon .