Mod de preparare: Biscuiţii se zbrobesc şi se amestecă cu untul topit, apoi se întind uniform în forma cu inel formând un blat subţire. Brânza şi zahărul se amestecă cu o lingură de lemn sau cu mixerul până se omogenizează bine. Frişca vegetală (lichidă) se bate. Peste brânză se adaugă iaurtul, frişca vegetală bătută, coaja şi sucul de la o lămâie. Separat, în crăticioară se amestecă 100 ml apă rece cu conţinutul plicului de Vege‑Gel, folosind un tel. Se încălzeşte pe baie de apă până când amestecul se îngroaşă puţin şi devine uşor albicios. Acest amestec se adaugă repede peste cel cu brânză şi se omogenizează energic. Toată compoziţia se toarnă în forma cu inel peste blatul de biscuiţi. Se lasă 2 ore la rece şi se serveşte cu decor de lămâie proaspătă.
Rețete asemănătoare
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Prăjituri
Preparare:40 Medie1 bucată