Budinca de vanilie se prepară conform instrucţiunilor de pe ambalaj cu 40 g zahăr şi 300 mi lapte. După ce se ia de pe foc, budinca se lasă puţin la răcit şi apoi se amestecă cu iaurtul. Amestecul astfel obținut toarnă in forme de budincă şi se pune la congelator pentru 30 minute sau se lasă la frigider minim 2 ore.
Lămâia verde se spală şi se usucă. Coaja de lămâie se curăţă şi se taie in fâşii subţiri. Apoi se stoarce lămâia şi sucul obţinut împreună cu restul de zahăr şi plicul de Finesse se fierb timp de 1 minut. Sosul astfel preparat se lasă să se răcească.
Formele cu budincă se răstoarnă pe farfuriuţe de desert si se decorează cu sosul de lămâie și cu feliuţele de coajă de lămâie.
Rețete asemănătoare
Deserturi cremă
Deserturi cremă
Deserturi cremă
Deserturi cremă
Deserturi cremă
Deserturi cremă
Deserturi cremă
Preparare:20 4 porții