Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Baking Powder

Mix Junior Chef

Joaca cu copilul și gătitul sunt două activități diferite în programul încărcat al unui părinte. De aceea, de multe ori, are nevoie de o „fereastră” pentru a se putea ocupa de treaba din bucătărie.

Junior Chef este desertul colorat care aduce cele două lumi împreună printr-o rețetă simplă la care puteți participa amândoi.

 

 

Ingrediente Mix Junior Chef

Cutia conține:

  • 200 g mix pentru aluat;
  • 30 g fulgi de ciocolata;
  • 6 forme de copt.

 

Se adaugă:

  • 2 ouă
  • 50 ml ulei
  • 50 ml apa

Mod de prepare

1

Pregătire

Se asamblează cele 6 forme de mini checuri.

Se așază cele 6 forme pe o tavă dreptunghiulară.

Se preîncălzește cuptorul la aproximativ 180° C.

2

Preparare aluat

Într-un vas se pun mixul pentru aluat, ouăle, uleiul și apa și se amestecă cu mixerul, pentru început la viteză mică și apoi la viteză maximă timp de 1 minut.

Din fulgii de ciocolată se păstrează o lingură pentru ornat, iar restul se încorporează ușor cu lingura în aluat.

 

Cu ajutorul a două linguri, se dozează aluatul în cantități egale în formele de copt. Fulgii de ciocolată rămași se presară pe fiecare prăjitură în parte.

3

Coacere

Mini checurile se coc în partea de mijloc a cuptorului timp de 17-20 minute.

După coacere se lasă la răcit în forme pe un grătar.

 

Timp de coacere: 17-20 minute

Temperatura de coacere: 180° C.

alergene

În conformitate cu legislația în vigoare, produsele care conțin ingrediente care pot provoca reacții alergice sau alte intoleranțe necesită etichetare specială.

Conform legislației, aceste ingrediente includ:

Cereale care conțin gluten, adică: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora,
crustacee,
ouă
pește,
arahide,
soia,
lapte și produse derivate, inclusiv zahăr din lapte (lactoză),
nuci (migdale, alune, nuci, caju, nuci pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland),
țelina,
muștar,
susan,
dioxid de sulf într-o concentrație mai mare de 10 mg/kg sau 10 mg/l,
lupin,
moluște
și produse derivate.