Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Baking Powder

Mix pentru bezele

Cu Mixul pentru Bezele de la Dr. Oetker prepari rapid și ușor deserturi elegante. 

Fie că alegi să pregătești bezele simple sau un desert mai complex, precum tortul Pavlova, cei din jur vor fi cuceriți de gustul bun și de aspectul spectaculos al prăjiturilor tale.

 

 

Mod de preparare

1

Pregătire mix

Se adaugă 70 ml apă rece de la frigider.

Într-un vas pentru mixer se pune apă rece de la frigider, se adaugă mixul pentru bezele şi se amestecă cu mixerul, pentru început la viteză mică pentru omogenizare şi apoi la viteză mare timp de 6 minute. 

2

Coacere

Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt se formează bezele cu ajutorul unui poș de patiserie. Rezultă aproximativ 50 de bezele cu diametrul de 3 cm. 

Se pun în cuptor, pe grătarul din mijloc, și se coc astfel:

  • Cuptor electric: 110° C (preîncălzit) 
    Timp de coacere: 70 minute
    Timp de uscare: 70 minute
  • Cuptor cu gaz: treapta 1 (focul cel mai mic) 
    Timp de coacere: 30 minute
    Timp de uscare: 60 minute

 

După coacere se opreşte cuptorul şi se lasă bezelele la uscat cu uşa cuptorului închisă. 

3

Servire

După răcire se pot decora cu frișcă, sos de ciocolată sau înghețată. Pentru menținerea prospețimii, bezelele se păstrează într-o cutie închisă etanș. 

4

Altă sugestie de preparare

Dintr-un plic de mix pentru bezele se pot prepara 2 foi de bezea pentru tortul Pavlova
Se prepară bezeaua conform instrucţiunilor de pe plic. Compoziţia obţinută se împarte în două. 

Pe o hârtie de copt se desenează, pe diagonală, cu un creion două cercuri cu diametrul de 20 cm. 

Se aşază hârtia în tavă cu partea desenată în jos. Cu o lingură sau un poş se pune compoziţia de bezea astfel încât să se încadreze în limitele cercurilor desenate. Se pune tava în cuptor, pe grătarul din mijloc şi se coace conform instrucţiunilor: 

  • Cuptor electric: 110° C (preîncălzit) 
    Timp de coacere: 70 minute
    Timp de uscare: 70 minute
  • Cuptor cu gaz: treapta 1 (focul cel mai mic) 
    Timp de coacere: 25 minute
    Timp de uscare: 50 minute

 

După coacere se oprește cuptorul și se lasă foile de bezea la uscat cu ușa cuptorului închisă. 
Tortul Pavlova se prepară cu foile de bezea umplute cu frișcă și fructe.

alergene

În conformitate cu legislația în vigoare, produsele care conțin ingrediente care pot provoca reacții alergice sau alte intoleranțe necesită etichetare specială.

Conform legislației, aceste ingrediente includ:

Cereale care conțin gluten, adică: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora,
crustacee,
ouă
pește,
arahide,
soia,
lapte și produse derivate, inclusiv zahăr din lapte (lactoză),
nuci (migdale, alune, nuci, caju, nuci pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland),
țelina,
muștar,
susan,
dioxid de sulf într-o concentrație mai mare de 10 mg/kg sau 10 mg/l,
lupin,
moluște
și produse derivate.

Mai multe informații despre produs

Capacitate: 0