Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Baking Powder

Mix pentru tartă cu ciocolată

Tarta cu ciocolată este mixul ideal pentru toți iubitorii de ciocolată. Adăugând doar 123 g unt topit și 3 ouă, vei obține o prăjitură cu gust intens de ciocolată și consistență ușor umedă, numai bună pentru un moment de răsfăț, alături de cei dragi.

 

 

Mod de preparare

1

Pregătire aluat

Se tapetează cu hârtie de crop o formă cu diametrul de 26 cm.

Se preîncălzeşte cuptorul: 
Cuptor electric 190°C / Cuptor cu gaz: 200°c 

Într-un vas pentru mixer se pun mixul pentru tarta cu ciocolată, ouăle şi untul topit. 
Se amestecă toate ingredientele cu mixerul pentru început la viteză mică şi apoi la viteză maximă timp de 3 minute. Compoziţia astfel obţinută se toarnă în forma pregătită şi se nivelează. 

2

Coacere

Forma se introduce în cuptor și se coace în partea de mijloc timp de 20 de minute. 

la finalul timpului de coacere se verifică dacă tarta este gata prin introducerea unui cutit în mijlocul acesteia.
Tarta este coaptă dacă aluatul nu se lipește de cuțit. 

Atențe! Tarta are consistență ușor umedă. 
Prelungirea timpului de coacere va influența consistența acesteia. 

După coacere se desprind marginile tartei cu ajutorul unui cuțit și se lasă în formă să se răcească. 
Țineți cont de indicațiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră. Pe întreaga durată a coacerii ușa cuptorului se păstrează închisă. 

3

Servire

După ce tarta cu ciocolată s-a răcit se îndepărtează hârtia de copt și se așează pe un platou.

Înainte de a fi consumată, peste tarta cu ciocolată se presară zahăr pudră. 

Prăitura are consistență ușor umedă. 

alergene

În conformitate cu legislația în vigoare, produsele care conțin ingrediente care pot provoca reacții alergice sau alte intoleranțe necesită etichetare specială.

Conform legislației, aceste ingrediente includ:

Cereale care conțin gluten, adică: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora,
crustacee,
ouă
pește,
arahide,
soia,
lapte și produse derivate, inclusiv zahăr din lapte (lactoză),
nuci (migdale, alune, nuci, caju, nuci pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland),
țelina,
muștar,
susan,
dioxid de sulf într-o concentrație mai mare de 10 mg/kg sau 10 mg/l,
lupin,
moluște
și produse derivate.

Mai multe informații despre produs

Capacitate: 320g