Flag

Brownie

despre 25 bucăți
Ușoară
20
Ideale alături de o ceașcă de cafea
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
250 gciocolată menaj
200 gunt sau margarină moale
125 gzahăr
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 prafsare
3ouă
75 gfăină
1 linguriță rasăPraf de copt Dr. Oetker
50 gCacao Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
1

Pregătire: Se mărunțește ciocolata și se topește pe baie de vapori. Forma de copt se unge cu grasime (dimensiunile formei: 25 x 20 cm). Cuptorul se preîncălzește.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

2

Aluat: Untul sau margarina se pun într-un vas de mixare și se spumează cu ajutorul mixerului (folosind paletele de batere). Se încorporează treptat zahărul, zahărul vanilat și sarea și se bat toate ingredientele, până ce se obține o masă legată. Se încorporează ouăle, câte unul, pe rând, la cca jumătate de minut, la viteză mare. Se încorporează apoi ciocolata topită. Se amestecă făina cu praful de copt și cu cacaua, apoi se încorporează în compoziție. Aluatul se întinde în forma de copt și se coace.

Durată de coacere: despre 30 Minute


Negresele se lasă în tavă, pe un grătar de bucătărie, să se răcească.