Flag

Dulceață de ceapă roșie

12 borcane 200 ml
Ușoară
60
O specialitate franțuzească dulce acrișoară
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Dulceața de ceapă roșie se potrivește foarte bine cu brânza picantă.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru dulceață
6crenguțe de cimbru sau maghiran
8 linguriulei de măsline
600 groșii tăiate în fâșii subțiri
1,2 kgceapă roşie, tăiată în fâșii subțiri
500 mlvin alb demisec
200 mloțet balsamic
350 gzahăr
1 plicGelfix 3:1 Dr. Oetker
1 lingurițăsare
piper proaspăt măcinat

Afișare produse

Picture - Gelfix 3:1 Dr. Oetker
1

Pregătire

Legați crenguțele de ierburi cu ață.

2

Preparare

Încingeţi uleiul de măsline și căliți ceapa aproximativ 5 minute până devine translucidă. Deglazaţi cu vin alb și oțet balsamic. Adăugați grămada de ierburi, zahărul și plicul de Gelfix 3:1, aduceți la fiert în timp ce amestecați.


Timp de preparare: 3 minute.

3

Scoateți mănunchiul de ierburi. Asezonați amestecul de ceapă cu sare și piper. Umpleți borcanele până la refuz și sigilați.

  • Dulceața de ceapă roșie se potrivește foarte bine cu brânza picantă.