Flag

Mini brioșe cu surprize

despre 6 bucăți
Ușoară
40
Mini brioșe cu surprize
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
200 gciocolată neagră
100 gunt sau margarină moale
2ouă
75 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
50 gfăină
Pentru umplutură
50 gciocolată neagră
Pentru decorare
100 gfrișcă
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
despre 1 - 2 lingurițeCacao Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Pentru aluat, se mărunţeşte ciocolata şi se topeşte împreună cu untul sau margarina. Se ung cu grăsime formele de brioşe. Pentru umplutură se taie ciocolata în 6 bucăţi egale.

2

Aluat: Într-un vas de mixat, se bat ouăle spumă timp de 1 minut, folosind mixerul la viteza cea mai mare a acestuia, apoi la viteză medie încă 5 minute. Se amestecă zahărul cu zahărul vanilinat de la Dr. Oetker şi se încorporează cu ouăle, amestecând cu mixerul timp de încă 3 minute. Se adaugă şi făina şi se încorporează apoi şi cu amestecul de ciocolată cu unt sau margarină. Se toarnă jumătate din compoziţia de brioşe în forme. În mijlocul compoziţiei se aşază câte o bucată de ciocolată, iar apoi se acoperă cu restul de aluat. Se introduce tava la cuptor, în partea de mijloc a acestuia.

3

Decorare: Se amestecă frişca cu zahărul vanilinat şi se bate spumă. Se răstoarnă brioşele pe un grătar de bucătărie, căptuşit în prealabil cu hârtie de copt. Se ornează brioşele cu frişcă şi se pudrează cu cacao. Brioşele se servesc calde sau reci, după preferințe.