Flag

Prăjitură cu iaurt, biscuiți și ciocolată

12 porții
Ușoară
30
O prăjitură delcioasă, gata să fie savurată de întreaga familie
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru aluat
Formă yena 20x30 cm

Ingrediente

Pentru aluat
125 mliaurt natural
3ouă
100 mlulei
200 gzahăr tos
150 gfăină albă
53 gbiscuiți - de la mixul Salamul de biscuiți
2 lingurițe rasePraf de copt Dr. Oetker
Pentru glazură
70 gMix pentru salam de biscuiți - sos
53 gbiscuiți - de la mixul Salamul de biscuiți
100 mllapte
50 gunt
Pentru decor
25 gFulgi de nucă de cocos Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Mix pentru salam de biscuiți - sos
Picture - Fulgi de nucă de cocos Dr. Oetker
1

Pentru blat

1. Într-un vas se pun iaurtul, uleiul și zahărul și se amestecă cu un tel. Se adaugă ouăle și făina și se amestecă cu telul până devine omogenă compoziția. Se adaugă praful de copt și se amestecă bine.
2. Compoziția obținută se toarnă în tava tapetată cu ulei și se coace în cuptorul preîncălzit.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 35 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

2

Glazura

1. Într-o crăticioară se pun la fiert untul și laptele, apoi se adaugă mixul pentru salam de biscuiți și se fierbe timp de 1 minut.
2. Se adaugă amestecul de ½ biscuiți râșniți și se omogenizează ușor cu o spatulă. Compoziția obținută se toarnă fierbinte peste prăjitura caldă.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.