Flag

Tartă fină cu musli

12 porții
Ușoară
25
O rețetă crocantă, fină și cu multă cremă
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru decor
Formă rotundă de copt (Ø 24 cm)

Ingrediente

Pentru blat
200 gMusli Vitalis extracrocant cu nuci
50 gunt topit și răcit
Pentru cremă
1 plicGelatină Dr. Oetker
200 gsmântână pentru frișcă bătută, rece
100 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - vanilie
500 gbrânză degresată - fină
sucul de la o limetă
1banană tăiată cubulețe
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
Pentru decor
1limetă
100 gMusli Vitalis extracrocant cu nuci
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Musli Vitalis extracrocant cu nuci
Picture - Gelatină Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker - vanilie
Picture - Musli Vitalis extracrocant cu nuci

Pentru blat

1. Cerealele se zdrobesc puțin cu ajutorul unui robot. Într-un vas se fierbe untul, apoi se adaugă cerealele și se amestecă bine.
2. Compoziția pentru blatul crocant se pune în formă și se nivelează cu ajutorul unei linguri, apoi se pune la frigider până la pregătirea cremei.


Pentru cremă

1. Gelatina se pune la înmuiat în 50 ml apă rece, apoi se pune pe baie de apă până la dizolvare.
2. Smântână pentru frișcă se bate cu 20 g zahăr pudră.
3. Într-un vas pentru mixer se pune brânză amestecată cu zahărul pudră, gelatina dizolvată se amestecă cu 4 linguri de brânză neîndulcită apoi cu restul acestuia, cu frișcă și finesse de lămâie.
4. Banana se taie cubulețe, se amestecă cu sucul de lămâie, păstrând câteva feliuțe subțiri pentru decor, apoi se încorporează în cremă cu ajutorul unei linguri.
5. Crema se toarnă imediat peste blatul de musli și se nivelează cu o spatulă.


Pentru decor

Se presară deasupra musli, apoi se decorează cu felii de limetă și finesse de lămâie.