Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Bănuți cu marțipan și cocktail de fructe

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Bănuți cu marțipan și cocktail de fructe

Pentru aluat:

150 g făină
1 linguriță Praf de copt Dr. Oetker
100 g Marțipan Dr. Oetker
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
100 g unt sau margarină moale

Pentru stratul de acoperire:

1 cutie compot de cocktail de fructe

Pentru aluatul sfărâmicios:

75 g făină
25 g migdale curățate de coajă și mărunțite
25 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
50 g unt moale
3 picătură Esență de migdale 38 ml Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Marțipanul se taie în bucățele mici. Cocktailul de fructe se lasă la scurs pe o sită (masa scursă să rămână 250 g). Tava de copt se tapetează cu hârtie de copt. Cuptorul se preîncălzește.

2

Aluatul: Făina cu praful de copt se amestecă într-un vas, peste care se adaugă marțipanul, zahărul vanilinat și untul sau margarina. Se amestecă totul cu spiralele de frământat ale mixerului, la început la viteză mică, apoi la viteză mare, până se obține un aluat omogen. Aluatul se frământă puțin pe un blat tapetat în prealabil cu făină şi se întinde într-o foaie cu grosimea de ½ cm. Se decupează cca. 10 bănuți de aluat cu ajutorul unui șablon de tăiere oval și se așază în tava de copt.

3

Peste bănuți se distribuie uniform fructele din cocktail.

4

Aluatul sfărâmicios: Făina și migdalele se amestecă într-un vas. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă cu mixerul până se obține un aluat sfărâmicios, care se repartizează peste fructe. Apoi tava se introduce în cuptor, pe grătarul din mijloc al acestuia.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: aproximativ 25 Min.

5

Fursecurile se scot din tavă cu tot cu hârtia de copt și se lasă la răcit pe un grătar de bucătărie.

Informații nutriționale pentru rețeta Bănuți cu marțipan și cocktail de fructe

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Fini și crocanți

despre 10 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii