Flag

Biscuiți de Paște

70 bucăți
Ușoară
80
Biscuiții crocanți de Paște se transformă ușor în biscuiți dulci de Paște cu ciocolată și decorațiuni.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
250 gfăină simplă
5 gPraf de copt Dr. Oetker
125 gzahăr tos
1 plicZahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
18 gFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1ou mediu
125 gunt nesărat (înmuiat)
45 mllapte (3 linguri)
Decor
100 gciocolată neagră
Ornamente colorate Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
Picture - Ornamente colorate Dr. Oetker
1

Pregătiți aluatul

Amestecați făina cu praful de copt într-un castron. Adăugați ingredientele rămase și amestecați totul cu un mixer (cârlig de aluat), mai întâi la viteza cea mai mică, apoi la cea mai mare viteză, până obțineți un aluat omogen. Răciți aluatul pentru aproximativ 30 de minute.

2

Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt. Preîncălziți cuptorul la 180 °C/ 160 °C.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

3

Tăiați biscuiții de Paște

Întindeți aluatul în porții pe o suprafață de lucru înfăinată ușor și decupați motivele de Paște. Așezați biscuiții pe tava de copt, ungeți cu lapte și coaceți timp de 9 – 10 minute până devin aurii la culoare. Scoateți biscuiții din cuptor, puneți cu tot cu hârtia de copt pe un grătar și lăsați să se răcească.

Durată de coacere: 9 - 10 Minute

4

Decor

Topiți ciocolata într-un castron la bain-marie, la foc mic. Înmuiați biscuiții de Paște ușor în ciocolată și puneți pe pergament de copt. Decorați biscuiții de Paște cu ornamentele alese și lăsați glazura de ciocolată să se întărească.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.