Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Brownie cu zmeură

Prăjituri de casă cu ciocolată absolut delicioase

16 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Brownie cu zmeură

Pentru aluat:

250 g ciocolată menaj
200 g făină
2 linguriță rasă Praf de copt Dr. Oetker
200 g zahăr
1 praf sare
150 g unt sau margarină moale
3 ouă

Pentru stratul de acoperire:

300 g zmeură congelată

Pentru decorare:

200 ml smântână dulce (32% grăsime)
2 lingură zahăr
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
50 g smântână

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Ciocolata se mărunțește și se topește pe baie de aburi. Forma de copt se unge. Cuptorul se preîncălzește.

2

Aluat: Făina și praful de copt se amestecă într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și ciocolata topită apoi se amestecă totul, folosind mixerul, paletele de batere, la început pentru scurt timp, la vitează mică, apoi la viteză mare pentru circa 2 minute, până ce se obține un aluat omogen. Aluatul se toarnă în forma de copt și se nivelează.

3

Stratul de acoperire: Zmeura congelată se distribuie peste aluatul din formă, apoi forma se introduce în cuptor și se coace.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: 40 Min.

4

Prăjitura se lasă în formă pe un grătar de bucătărie să se răcească.

5

Decor: Smântâna cu zahărul și cu zahărul vanilinat se bat spumă tare. Se încorporează smântâna fermentată. Crema astfel obținută se păstrează până la servire la rece. Prăjitura se servește alături de cremă.

Informații nutriționale pentru rețeta Brownie cu zmeură

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii