Flag

Budincă cu chifle și portocală

6 - 9 porții
Ușoară
15
Această rețetă simplă de chiflă fierbinte și budincă de portocală plină de ciocolată este un adevărat răsfăț de familie pentru un Paște senzațional
Surprindeți-i pe cei dragi cu o delicioasă budincă cu chifle și portocală, un desert cu adevărat reconfortant. Acest preparat îmbină texturile moi ale chiflelor cu dulceața marmeladei de portocale și cremozitatea smântânii dulci, oferind o armonie perfectă de arome. Ciocolata cu lapte adaugă un s...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru budincă cu chifle și portocală
6 - 9Hot Cross Buns
100 gciocolată cu lapte
75 gmarmeladă de portocale
200 mllapte
150 mlsmântână dulce
2ouă medii
30 gzahăr brun
10 mlEsență de portocale 38 ml Dr. Oetker
100 gciocolată cu lapte

Afișare produse

Picture - Esență de portocale 38 ml Dr. Oetker
1

În primul rând, preîncălziți cuptorul la 180°C/ 160°C/marcaj de gaz 4. Apoi, tăiați Hot Cross Buns în două și puneți într-un vas mare de copt. Întindeți marmelada peste partea de sus, rupeți ciocolata în bucăți și împrăștiați-o deasupra marmeladei.

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 160 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 180 °C

2

Puneți laptele, smântâna, ouăle, zahărul și esența de portocale într-un castron mare și amestecați cu un tel până se omogenizează. Turnați deasupra chiflelor și presărați bucățile de ciocolată.

3

Dați la cuptor și coaceți timp de 40-45 de minute până când clocotește și devine maro-auriu. Acum sunteți gata să serviți budinca de chiflă împletită! Vă recomandăm să o serviți cu înghețată.

Durată de coacere: 40 - 45 Minute


Umpleți tava de copt până la margini cu chiflele fierbinți, astfel încât să se potrivească perfect.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.