Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Cake Pops

recipe-Cake Pops

Gustoase și adorate

despre 35 bucăți

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Cake Pops

Pentru aluat:

6 ouă
1 praf sare
300 g Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
150 ml ulei
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1 linguriță Esențe de vanilie 38 ml Dr. Oetker
300 g făină bine cernută bine cernută
1 plic Praf de copt Dr. Oetker
suc de lămâie

Pentru blat Cake Pops:

150 ml smântână lichidă sau frișcă (30-35% grăsime) lichidă sau frișcă (30-35% grăsime)
1 lingură Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
50 g brânză Mascarpone

Pentru decorare:

2 plic Decor Glazură cu gust de ciocolată Dr. Oetker
50 ml apă
150 g Ornamente colorate Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pentru aluat

Se separă ouăle cu grijă. Se amestecă albușurile cu un praf de sare și se bat spumă, folosind mixerul. Se adaugă apoi treptat zahărul. Când spuma este tare, ca pentru bezele, se încorporează câte un gălbenuș, amestecând cu o lingură de sus în jos (în acest mod albușurile își păstrează consistența, iar blatul va fi pufos). Se adaugă uleiul, coaja rasă de lămâie/portocală și esență de vanilie. Se încorporează făina, apoi se adaugă praful de copt, stins în prealabil cu 1 lingură de suc de lămâie. Se tapetează tava cu hârtie de copt. Aluatul se toarnă în tavă și se introduce tava la cuptor.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: aproximativ 40 - 45 Min.

2

Pentru blat Cake Pops

După ce s-a răcit, blatul se fărâmițează cu mâna sau folosind un robot de bucătărie. Se spumează smântâna cu zahărul pudră, apoi se adaugă blatul fărâmițat și brânza mascarpone. Se amestecă totul, până când se obține o compoziție omogenă. Din compoziția rezultată se formează biluțe, care se păstrează la rece timp cca. 30 minute pentru a se întări.

3

Decor

Se prepară glazura de ciocolată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scot biluțele de la frigider, iar în mijlocul fiecăreia se înfige câte un bețisor din plastic. Cake pops-urile se acoperă cu glazura de ciocolată și se decorează cu ornamente colorate.

Informații nutriționale pentru rețeta Cake Pops

Per porție / bucată Per 100 g / ml