Flag

Cake Pops

despre 35 bucăți
Ușoară
60
Gustoase și adorate
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Adițional
Bețișoare din plastic
Hârtie de copt
Tavă cu margine detașabilă (24-26 cm)

Ingrediente

Pentru aluat
6ouă
1 prafsare
300 gZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
150 mlulei
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1 lingurițăEsență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
300 gfăină bine cernută
1 plicPraf de copt Dr. Oetker
suc de lămâie
Pentru blat Cake Pops
150 mlsmântână lichidă sau frișcă (30-35% grăsime)
1 lingurăZahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
50 gbrânză Mascarpone
Pentru decorare
2 plicuriDecor Glazură cu gust de ciocolată Dr. Oetker
50 mlapă
150 gOrnamente colorate Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
Picture - Esență de vanilie 38 ml Dr. Oetker
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr pudră aromatizat Dr. Oetker
Picture - Decor Glazură cu gust de ciocolată Dr. Oetker
Picture - Ornamente colorate Dr. Oetker
1

Pentru aluat

Se separă ouăle cu grijă. Se amestecă albușurile cu un praf de sare și se bat spumă, folosind mixerul. Se adaugă apoi treptat zahărul. Când spuma este tare, ca pentru bezele, se încorporează câte un gălbenuș, amestecând cu o lingură de sus în jos (în acest mod albușurile își păstrează consistența, iar blatul va fi pufos). Se adaugă uleiul, coaja rasă de lămâie/portocală și esență de vanilie. Se încorporează făina, apoi se adaugă praful de copt, stins în prealabil cu 1 lingură de suc de lămâie. Se tapetează tava cu hârtie de copt. Aluatul se toarnă în tavă și se introduce tava la cuptor.

Durată de coacere: despre 40 - 45 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

2

Pentru blat Cake Pops

După ce s-a răcit, blatul se fărâmițează cu mâna sau folosind un robot de bucătărie. Se spumează smântâna cu zahărul pudră, apoi se adaugă blatul fărâmițat și brânza mascarpone. Se amestecă totul, până când se obține o compoziție omogenă. Din compoziția rezultată se formează biluțe, care se păstrează la rece timp cca. 30 minute pentru a se întări.

3

Decor

Se prepară glazura de ciocolată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scot biluțele de la frigider, iar în mijlocul fiecăreia se înfige câte un bețisor din plastic. Cake pops-urile se acoperă cu glazura de ciocolată și se decorează cu ornamente colorate.