Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Caramel Shortbread

Preparat rapid

despre 20 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Caramel Shortbread

Pentru aluat:

225 g făină
125 g unt sau margarină moale
80 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker

Pentru umplutură:

100 g unt
80 g zahăr
400 ml lapte condensat

Pentru glazurare:

2 plic Glazură ciocolată neagră Dr. Oetker

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se unge forma de copt și se preîncălzește cuptorul.

2

Aluat: Se pun toate ingredientele pentru aluat într-un vas de mixat şi se prelucrează folosind mai întâi viteza cea mai mică a mixerului timp de 2 minute, apoi viteza cea mai mare, până la omogenizare. Se toarnă aluatul în forma de copt şi se înţeapă de mai multe ori cu o furculiţă. Se introduce forma la cuptor, în partea de mijloc a acestuia.

Cuptor electric: 200 °C

Cuptor cu aer cald: 180 °C

Durată de coacere: aproximativ 25 Min.

3

Blatul se lasă la răcit în forma de copt.

4

Umplutura: Untul cu zahărul se topesc într-un vas înalt. Se adaugă laptele condensat şi se dă în fiert amestecând continuu. Se lasă la fiert, la foc mic, timp de aprox. 8 minute, până când crema obţinută se îngroaşă, iar culoarea acesteia devine asemănătoare caramelului. Se întinde crema peste blat şi se pune la frigider timp de 1 oră.

5

Glazura: Se pregătește conform indicațiilor de pe ambalaj, se taie plicul în colț și se întinde peste prăjitură. Cu ajutorul unui pieptene special de decorat prăjituri, se desenează un model. După ce s-a întărit ciocolata, se scoate prăjitura din formă. Tăiaţi prăjitura, formând dreptunghiuri de 5 x 2 cm.

Informații nutriționale pentru rețeta Caramel Shortbread

Per porție / bucată Per 100 g / ml