Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Chec marmorat

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Chec marmorat

Pentru aluat:

300 g unt sau margarină moale
275 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
2 linguriță Esență de rom 38 ml Dr. Oetker
1 priză sare
5 ouă
375 g făină
4 linguriță Praf de copt Dr. Oetker
aproximativ 3 lingură lapte
20 g Cacao Dr. Oetker
20 g zahăr
2 - 3 lingură lapte

Pentru decorare:

2 lingură zahăr pudră

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pentru aluat, se freacă spumă untul sau margarina, folosind mixerul, paletele de batere, la viteză mare. Se adaugă treptat și se încorporează zahărul, zahărul vanilinat, esența și sarea. Se mixează totul, până când se formează o compoziție omogenă. Se încorporează pe rând ouăle, fiecare ou se bate circa jumătate de minut.

2

Făina se amestecă cu praful de copt și se încorporează în compoziție împreună cu laptele, folosind mixerul, la viteză medie. Două treimi din cantitatea de compoziție se toarnă în formă de Gugelhupf (unsă, diametru de 24 de cm).

3

Se amestecă cacaua cu zahărul și laptele și se încorporează în aluatul rămas. Se amestecă până când compoziția obținută, curge greu din lingură.

4

Aluatul închis la culoare se toarnă peste cel deschis. Pentru a obține aspectul marmorat, se amestecă în formă de spirală prin aluat. Se introduce checul la cuptor și se coace.

Cuptor electric: 180 °C

Cuptor cu aer cald: 160 °C

Durată de coacere: aproximativ 60 Min.

5

Checul se lasă circa 10 min. în formă, apoi se răstoarnă pe un grătar de bucătărie și se lasă să se răcească.

6

Înainte de servire, checul se pudrează cu zahăr pudră.

Informații nutriționale pentru rețeta Chec marmorat

Per porție / bucată Per 100 g / ml

Un desert delicios

despre 15 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii